El Sony Xperia S en viu i en directe

Compartir

Sony ha satisfet l’expectació mediàtica generada per la seva recent adquisició de la part d’Ericsson en la joint venture que ambdues companyies mantenien, i ho ha fet presentant aquest terminal.

L’Xperia S és el primer terminal llançat després de l’operació que ha dut a Sony a comprar-li la seva part de l’empresa a Ericsson, tot i que els exemplars que he vist encara porten el segell “Sony Ericsson”. Per aquesta circumstància, la presentació del gegant nipó (que va ser espectacular) va despertar gran interès. I, encara que no vaig poder-hi ser present, avui porto aquest vídeo gravat en una de les presentacions a la premsa.

Per la resta del que ha presentat Sony, les crítiques s’han deixat sentir en la Xarxa de xarxes: un servei cloud que, segons moltes veus, és una còpia descarada de l’iCloud.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: