El TDT sobre smart TVs ja a la vostra disposició!

Compartir

El nostre editor i director va explicar com transformar un televisor normal en un d’intel·ligent gràcies a un maquinari especial.

Aquest passat dimecres dia 12, el nostre editor i director, Guillem Alsina, va anar al programa ‘Té de tot’ de Televisió de Girona per parlar, dins l’espai ‘Petites pantalles’, de televisors intel·ligents.

va ser, concretament, per explicar com convertir un televisor ‘normal’ (és a dir, sense possibilitat de connexió a Internet i execució d’apps) en un televisor ‘intel·ligent’ mitjançant l’excel·lent Minix Neo X7, un potent set-top box basat en Android amb grans possibilitats de connectivitat que ja hem analitzat en el passat.

Els avantatges d’emprar aquest dispositiu, així com els diferents perifèrics que ens permeten controlar-lo, van ser els protagonistes de l’espai.

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: