El Tecnoweek escalfa motors

Compartir

La cita tecnològica que tindrà lloc en diversos escenaris de les comarques barcelonines comptarà amb el suport de nombroses institucions i associacions, com l’ATI, BDigital, el COEINF o la UOC

Del 18 al 22 de febrer, i com a avantsala del Mobile World Congress, la ciutat de Barcelona i algunes localitats properes, es preparen per al Tecnoweek -literalment, la “setmana tecnològica” en anglès-, un esdeveniment composat de diversos actes repartits en els dies en què es celebra i en un marc geogràfic que s’estén més enllà de la pròpia ciutat de Barcelona.

Entre els actes més destacables de la Tecnoweek hi trobem la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada pels col·legis professionals de Telecomunicacions i Informàtica de Catalunya. També la jornada de networking impulsada per ATI (Associació de Tècnics d’Informàtica), i que permetrà als professionals del sector, empreses i clients, conèixer-se i generar sinergies i negoci.

També tindrem diverses conferències i xerrades sobre temàtiques del món tecnològic com les apps vinculades a l’ús ciutadà i urbà, els reptes del comerç electrònic, o l’M-Health (salut al mòbil).

La Tecnoweek compta amb el suport de diverses grans entitats i empreses del teixit tecnològic català, com són la mateixa ATI, BDigital, ISACA, CTecno, TICSalut, i els diferents col·legis professionals del sector (CETC, COETTC, i COEINF).

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: