El videojoc de Darth Maul que LucasArts va cancel·lar

Compartir

La companyia va treballar en un videojoc sobre un dels dolents de la saga “La guerra de les galàxies” que mai va veure la llum.

Abans que LucasFilms fos de Disney, els estudis de videojocs LucasArts i Red Fly estaven treballant en un videojoc dedicat a Darth Maul, el famós sith vermell amb doble sabre de llum i “dolent” del primer film per ordre cronològic de la saga Star Wars, que d’aquesta manera hagués tingut un videojoc propi.

Però alguns problemes d’entesa entre les dues van fer que no acabessin gaire bé: d’una banda, Red Fly volia explicar l’origen del personatge, però LucasArts volia relacionar l’acció amb la sèrie The Clone Wars i el mateix George Lucas volia una altra cosa, un argument diferent en què també estiguessin presents Darth Krayt i Darth Talon.

En definiva, el projecte es va cancel·lar el 2011 per la manca d’entesa entre totes dues, només es van salvar poc més de 30 segons d’un gameplay que podeu veure en aquest vídeo:

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: