Els comptes hackejats de Facebook ja tenen preu: 100 dòlars

Compartir

InternetPandaLabs ha descobert un servei online de hackeig de comptes de Facebook disponible a Internet i amb domini registrat a Moscou, que demana 100 dòlars per entrar a un compte de Facebook, pagables a través de Western Union.

Nota de premsa/Redacció – “Qualsevol identitat de Facebook pot ser hackejada”, afirmen els autors d’un servei online que a canvi de només 100$ proporcionen als seus clients el login i password per accedir a qualsevol compte de la coneguda xarxa social. Això inclou no només els comptes d’usuaris anònims, sinó famosos, polítics o conegudes marques publicitàries.

El pagament es realitza online a través de Western Union i el país receptor és Ucraïna, el que ve a reforçar la idea que la majoria de les màfies organitzades d’Internet es troben a l’Europa de l’Est. El domini que allotja el servei està registrat a Moscou.

Acrediten una gran experiència de quatre anys oferint aquest servei amb tan sols un 1% de comptes als quals no poden accedir-hi. En aquest cas, garanteixen la devolució de la inversió. Tot i això, el domini només té uns dies d’antiguitat.

El lloc web dels malfactors
El lloc web dels malfactors

A més, recompensen amb dòlars extra per gastar en el seu servei per quants més comptes es vulgui hackejar, i ofereixen la possibilitat de fer-se afiliat per a difondre el seu servei i arribar així a una audiència més gran. Els afiliats reben el 20% del que venen en diners que poden gastar posteriorment en hackejar més comptes.

Segons Luis Corrons, Director Tècnic de PandaLabs, “L’objectiu d’aquest sistema pot ser bé el hackeig dels comptes de Facebook tal com i anuncien o bé aconseguir beneficis econòmics d’aquells que intenten provar el servei. De qualsevol de les dues maneres, el flux de la pàgina està tan ben fet, que realment és molt fàcil contractar el servei i exposar-se a ser víctima d’un frau o convertir-se en un cibercriminal i ser còmplice d’un robatori d’identitat”.

Un cop s’accedeix com el titular d’un compte de Facebook, totes les dades personals allà allotjades estan exposades a ser robades. “Igualment, es poden usar aquests comptes per enviar a la xarxa d’amics malware, spam o un altre tipus d’amenaça. I a més, si es tracta de comptes de persones o entitats populars, es pot usar per difamar, distribuir informació en nom del personatge, etc. En qualsevol cas, és un delicte”, continua Corrons.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)