Els continguts d’El Mur Tecnològic, ja a YCOM

El Mur Tecnològic continuarà vivint dins d'YCOM
Compartir

En les properes setmanes, el lloc web d’El Mur Tecnològic serà redireccionat a YCOM, però el seu llegat no es perdrà.

D’ençà de l’anunci de la fusió d’YCOM amb El Mur Tecnològic, els continguts d’aquesta darrera publicació han romàs en el seu antic lloc web, tot esperant ser traspassades a YCOM per a constituïr l’arxiu de notícies i articles sobre noves tecnologies més complet existent.

YCOM va néixer a principis d’aquest any, mentre que El Mur Tecnològic té sobre les seves espatlles una història que es remunta des de l’any 2000 fins a aquest passat mes de juny, malgrat que els arxius es remunten “només” des de finals de 2007.

Això és degut a què, abans d’aquesta data, El Mur Tecnològic (que fins al 2012 es coneixia amb el nom de www.imatica.org o, senzillament, Imàtica) no es publicava a través d’una eina de blogging, si no que es feia en HTML pla i canviant els continguts cada setmana.

Aquests continguts que van des del 2000 fins als 2007 no s’han perdut, però romanen només emmagatzemats en fitxers de text pla a l’espera que algun dia puguin passar a formar part de l’extens arxiu d’YCOM.

A partir d’ara, doncs, qualsevol cerca que es realitzi a YCOM, donarà com a resultat articles d’El Mur Tecnològic del període 2007-2014.

L’actual lloc web d’El Mur Tecnològic, encara visible, es redireccionarà en les properes setmanes a YCOM.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: