Els fundadors de Verkami, al NITS de Girona del proper dijous

Compartir

Serà el dia 19 a les vuit del vespre a un cèntric hotel de Girona, en una edició que serà la trentena d’aquest esdeveniment que conjunta noves tecnologies, emprenedoria, negocis, i un tast de beguda o menjar que aquest cop anirà també amenitzat amb música en viu.

Playbrand, l’empresa gironina de comunicació i màrqueting digital que organitza les trobades del NITS (acrònim de Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat), n’ha anunciat una nova edició per a aquest proper dijous dia 19, la darrera del 2013 i que tindrà a Jonàs Sala, cofundador de Verkami, com a protagonista.

Verkami és la plataforma de micromecenatge (crowdfunding) de més èxit a Europa, i referent ineludible a casa nostra, i Sala ens n’explicarà diversos aspectes.

Després de la xerrada, que es celebrarà com ve essent habitual al cèntric hotel gironí Nord 1901, els assistents podran gaudir del tast, que aquest cop anirà a càrrec de la també gironina LaCrocket, que presentarà les seves croquetes d’autor.

L’edició del proper dijous serà la trentena, i potser per això, hi haurà també amenització musical en viu a càrrec de Tona Gafarot, artista que s’ha finançat, precisament, gràcies a un projecte de Verkami.

No cal inscripció prèvia, l’entrada és lliure i l’acte començarà a les 20:00 del dijous dia 19.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: