Els inversors de Nokia no confien en Windows Phone

Compartir

Els accionistes del fabricant finlandès no semblen gaire donats a mostrar paciència amb l’estratègia de la companyia, i han decidit donar-li un ultimàtum al CEO Stephen Elop.

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

Concretament ha estat l’inversor Hannu Virtanen qui li va dir a Elop “Ets un bon home i l’equip de lideratge està fent el millor de moment, però clarament, no n’hi ha prou… Ets conscient que els resultats són el que importa? El camí a l’infern està empedrat de bones intencions. Canvia de camí si us plau”.

La resposta d’Elop va ser de manual: “Fem ajustaments sobre la marxa. Però és molt clar per a nosaltres que en la guerra actual d’ecosistemes, hem pres una decisió molt clara per centrar-nos en Windows Phone amb la nostra línia de productes Lumia… I és amb això que competirem contra rivals com Samsung i Android”.

Elop segueix amb la idea de no desfer la unió entre Nokia i Microsoft, sabent que li va costar molt i hi perdria molts diners. Per això el fabricant finlandès s’està donant pressa per poder treure la gamma més completa possible de terminals Lumia governats pel sistema de la companyia de Redmond, per tal d’oferir diversitat a gust de cada tipus d’usuari.

Però, malgrat tots els esforços, Nokia continua perdent pistonada en el mercat i cada cop queda més palès per a alguns (incloent-hi una part dels accionistes de la històrica companyia) que hauran de fer alguna cosa per ser la Nokia d’abans que tant d’èxit va tenir.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: