Els Premis Blocs 2012 ja tenen seu, Reus!

Compartir

Els Premis Blocs Catalunya ja tenen seu. Aquest any 2012 serà a Reus i el dia 5 d’octubre al Tecno Parc de la ciutat. Ens hi veurem de nou.

L’any passat els Premis Blocs van ser a la Seu d’Urgell. Aquest any són a la capital del Baix Camp, a Reus, el dia 5 d’octubre al Tecno Parc. Les inscripcions ja han estat obertes, podent inscriure’s un bloc fins al juny.

Extret de la nota de premsa d’Stic, entitat organitzadora dels Premis Blocs 2012:

Una vegada més, volem donar-vos les gràcies per haver-nos fet confiança en el seu dia participant en els Premis Blocs Catalunya. Sou vosaltres els que heu fet d’aquest certamen una eina de promoció de l’ampli talent que tenim al país. Esperem continuar-ho fent en el futur, incorporant totes les vostres aportacions i inquietuds, com hem fet fins ara.

Ens complau anunciar-vos que avui s’obre el període d’inscripció als Premis Blocs Catalunya 2012. Aquest any és molt especial per a tots. Enguany celebrem la V edició d’aquests guardons, que demostra la consolidació d’aquest esdeveniment i la bona salut de la comunitat catalana de blocaires.

Per a l’edició dels Premis Blocs Catalunya 2012 el certamen comptarà amb els mateixos tres grans grups de categories que ja es van instaurar en la darrera edició. Mantenim la diferenciació entre blocs personals, blocs professionals i blocs corporatius, a l’igual que el sistema de votacions, per seguir garantint que tots els qui participeu tingueu les mateixes oportunitats, i competiu en igualtat de condicions.

Totes aquestes millores han estat possibles gràcies a les vostres aportacions, les quals us agraïm. Us recordem que sempre que volgueu poder-ho fer-nos arribar la vostra opinió, bé mitjançant un correu ainfo@stic.cat, enviant-nos una piulada a @stic, o bé escrivint un comentari a la pàgina de Facebook.

Us convidem novament a participar-hi i que animeu als vostres companys i companyes blocaires a fer-ho. Els Premis Blocs Catalunya han estat una bona eina de difusió del vostre talent i de la generació de comunitats. Volem, i treballarem, perquè continui sent així“.

Nosaltres, per tal d’apropar-vos més els Premis i qui ho organitza, aquest dilluns vinent al programa de radio entrevistarem la Trina Milan, que és la presidenta de l’associació STIC. Esperem així poder aportar una mica més per als qui encara no coneixeu els Premis Blocs.

Podeu trobar més informació sobre la presentació a DelCamp.cat, diari digital de la zona i que segurament farà l’acte més social i en directe per Internet.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: