Els primers en caure amb la Llei Sinde,122 llocs.

Compartir
Tant greu és la situació que molts administradors i creadors de les pàgines que es veuràn seriosament afectades per la llei aprovada estan plantejant-se marxar d’Espanya a allotjar-se fora.
Tant greu és la situació que molts administradors i creadors de les pàgines que es veuràn seriosament afectades per la llei aprovada estan plantejant-se marxar d’Espanya a allotjar-se fora.
La llista ha estat elaborada per una consultora, la francesa CopeerRight Agency, per la coalicció de Creadors i industries del contingut. Es un treball que és va fer far dos anys. Ara la llei Sinde amb el camí llaurat, aprofitarà la llista per tancar les webs segons la necessitat que tingui. Ja té la feina feta, la gent ho sap i no tardarà en reaccionar.

Entre aquesta llista de 122 apareixen Series Yonkis, Cinetube, Vagos, PorDescargaDirecta, Bajandopelis.com, Gratismusica.org, Gamestorrents.com….

A més encara que la majoria d’enllaços siguin fora de l’Estat Espanyol no significa que no puguin arribar-hi. La Comissió de la Propietat Intel.lecutal podrà ordenar a les operadores bloquejar l’accés a diferents llocs web allotjats fora.

Nosaltres ens vam quedar alucinant amb la frase de l’abogat i especialista David Bravo que anuncia els veritables perills darrere de tot això:

“Això no és contra 200, és contra tots”, “una vegada hagin netejat aquests llocs, aquesta llei permet a qualsevol titular de dreta d’autor utilitzar-la contra qualsevol infractor, tingui o no ànim de lucre. Serà fàcil i gratuït denunciar davant la comissió, fins i tot Google podria rebre denuncies.”

Aquí uns quants dels coneguts implicats en caure davant l’inici de la llei.

  • Taringa.net. Una pàgina argentina que ha arribat al ranking 161 al intercambi d’enllaços i de descarga directa. Però s’esta convertint en una xarxa social i de jocs.
  • Series Yonquis: La pàgina espanyola més visitada d’enllaços. Segons Alexa, amb el lloc 615 de tot el món i la 20 a Espanya. Allotjada en un servidor espanyol.
  • Cinetube: allotjada a EEUU, no podrà tancar-se pero si bloquejar-se.
  • Vagos.es: Un dels seus responsables, Enrique Dubois, nega que sigui un lloc de descarrega. Inclou notícies, esports, viatges, humor..
  • PorDescargaDirecta: allotjada a Espanya, apareix entre els 160 llocs més visitats. Compte amb 1,6 milions d’usuaris.
  • Veocine: web creada per uns nois d’Elche
  • El que no inclou la llista són pàgines internacionals com ara The Pirate Bay o Isohunt.

Que faríeu vosaltres? Marxaríeu? Lluitaríeu fins el final? La guerra ha començat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: