Els responsables d’Ouya recompensaran als creadors de jocs exclusius

Compartir

Fins a un milió de dòlars repartiran entre els desenvolupadors que decideixin crear un videojoc únic i exclusiu per a aquesta videoconsola Android i finançar-lo a través d’un projecte de crowdfunding.

La videoconsola Ouya

La videoconsola Ouya

Els responsables del projecte Ouya, videoconsola de sobretaula basada en el sistema operatiu Android, han anunciat una nova iniciativa mitjançant la qual proporcionaran fons a aquells desenvolupaments que decideixin finançar-se via Kickstarter (lloc web i servei de crowdfunding que ja va usar la mateixa Ouya per finançar-se).

El resultat fou tan bo en aquell cas, amb el projecte superant els 8 milions de dòlars de finançament, nou vegades el que es demanava, i per això s’ha decidit tornar una mica de tanta generositat i, de pas, assegurar-se amb això l’atractiu de la màquina.

Els projectes de creació de videojocs que es financin via Kickstarter i que compleixin una sèrie de condicions com estar disponibles exclusivament per a Ouya durant un període d’almenys sis mesos, podran optar a rebre dels responsables del desenvolupament de la videoconsola la mateixa quantitat de diners que aconsegueixin via crowdfunding, fins a 250.000 dòlars. El projecte ha d’haver aconseguit, almenys, 50.000 dòlars en finançament popular.

La suma total de les ajudes que Ouya atorgarà als desenvolupadors serà d’un milió de dòlars, repartida en uns quants paquets d’ajudes als projectes que compleixin amb les condicions establertes. El període en el que s’estendrà aquesta promoció comprèn des d’aquest proper 9 d’agost fins al 10 d’agost de l’any vinent.

Com a videoconsola basada en Android, Ouya s’enfronta a una sèrie de dispositius de maquinari que rivalitzen amb el seu concepte, com la NVIDIA Shield, de la qual se n’ha obert el procés de pre-reserva, però encara no es pot adquirir, a diferència de l’Ouya. La present iniciativa s’ha de considerar-se, doncs, com una eina per a diferenciar-se de la competència i donar-li un valor afegit a la videoconsola a base de comptar amb bons videojocs en exclusiva (almenys durant un cert període de temps).

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: