Els tablets Android retallen la diferència amb l’iPad

Compartir

Segons les darreres estadístiques de Strategy Analytics, la plataforma del robot verd va abastar el 41% de les vendes mundials de tauletes tàctils en el darrer trimestre, mentre que el gàdget d’Apple es va quedar “només” en el 57%. L’espera per l’iPad Mini podria haver provocat una frenada en les vendes de la companyia.

iPads a una Apple Store

iPads a una Apple Store

En global, i des de l’any passat -i tal i com era d’esperar-, el mercat dels tablets ha crescut enormement, i les dues principals plataformes (iPad i Android) han crescut amb aquest, malgrat que de manera lleugerament dispar.

Segons informa Strategy Analytics, mentre que Android ha duplicat la seva presència en el mercat, Apple ha crescut, però no tant. D’aquesta manera, s’arriba a uns percentatges que supera el 41% en el cas del robot verd, i que gairebé arriba al 57% en el cas de la poma mossegada.

Fa un any, Apple tenia el 64,5% del mercat, mentre que els diversos tablets Android tenien poc més del 29%.

Individualment, cap fabricant de tauletes amb Android supera a Apple, que es distancia en el primer lloc com a venedora. Ara bé, els nombres presentats per la companyia de Cupertino per a aquest darrer trimestre han decebut els analistes, en quedar-se lleugerament per sota de les expectatives de vendes de l’iPad, mentre que l’iPhone les ha sobrepassat.

Al respecte, la “culpa” podria ser de l’expectació generada per l’iPad Mini, que hauria fet repensar a més d’un consumidor la seva compra d’un iPad per esperar a l’anunci del passat dia 23.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: