Els tecnòlegs tenim una cita a Vallfogona del Ripollès

Compartir

La vila de la comarca del Ripollès acollirà el darrer cap de setmana d’abril les seves tradicionals Jornades Tecnològiques, a les que com cada any, des de www.imatica.org hi contribuirem.

Del divendres 27 al diumenge 29 d’abril, la vila de Vallfogona del Ripollès tornarà a viure immersa en el món de les noves tecnologies gràcies a les seves tradicionals Jornades Tecnològiques, divulgatives i centrades en un públic coneixedor de la matèria però aptes també per a qualsevol persona que, independentment del seu nivell de coneixements, s’hi vulgui deixar caure.

Com cada any, aquesta festa de les noves tecnologies vol portar a tots els assistents el coneixement lliure mitjançant diverses xerrades i tallers, així com activitats paral·leles no centrades exclusivament en l’àmbit tecnològic.

També com cada any, des de www.imatica.org, col·laborem en aquest cap de setmana cultural amb l’assistència confirmada del nostre director, Guillem Alsina, que impartirà dues xerrades (Sistemes Operatius Alternatius, tot un clàssic de les jornades, i Tendències Tecnològiques), i possiblement amb l’assistència de més membres de la redacció.

Entre la resta dels actes que es celebraran a les Jornades, esmentem la “manipulació d’imatges amb programari lliure”, “Impressores 3D”, o el “Taller de Jocs”, i les no menys tradicionals xerrades de Guifinet i la presència de Televall.

Les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès es celebren en un marc incomparable, que permet als assistents no només gaudir dels continguts tecnològics, sinó també del patrimoni natural i històric d’aquesta zona a cavall entre La Garrotxa i El Ripollès.

Més informació

Lloc web de les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès

Esdeveniment al Facebook

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: