Els tecnòlegs tenim una cita a Navàs

Compartir

La població del Bages celebra, els propers 3 i 4 de maig, una trobada dedicada a les TIC amb un programa molt interessant.

Navàs ha penjat el cartell del TICdate, una trobada per als amants de la tecnologia que se celebrarà el primer cap de setmana de maig dies 3 i 4 que presenta un cartell summament interessant.

Entre les matèries que s’hi tractaran hi trobem la impressió en 3D, el drons, les Google Glass, o el disseny i desenvolupament de videojocs.

I entre els ponents que hi faran xerrades i conferències s’hi troben l’Andreu Veà, autor del llibre “Com vam crear Internet” i que parlarà, precisament, del passat, el present i el futur de la Xarxa; el TICdate també comptarà amb Andreu Ibañez, del Google Developers Group de Lleida, que és qui portarà les Google Glass a la trobada.

Per a l’agenda completa i informació sobre cadascun dels ponents, us recomanem que consulteu la pàgina web del TICdate, on també hi podreu trobar informació sobre el mateix poble de Navàs i com arribar-hi.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: