Els turistes podran trucar a l’estranger des de Corea del Nord

Compartir

Notícia que, a banda del significat polític que pugui arribar a tenir, segurament no resultarà més que una curiositat per a molts de nosaltres, i és que a partir d’ara, els turistes que visitin Corea del Nord podran fer trucades a l’estranger des del seu telèfon mòbil.

Segons paraules d’un tècnic de la companyia Koryolink, l’únic operador 3G de Corea del Nord, al mitjà de notícies xinès Xinhua, si teniu pensat passar les vostres properes vacances a Corea del Nord ja podreu trucar als vostres amics i familiars des d’aquest país, ja que el govern ha donat autorització a que els estrangers puguin llogar targes SIM per a realitzar trucades. Això si, no podreu pujar les fotos que feu a Instagram o dir als vostres contactes com us ho esteu passant de bé a Pyongyang mitjançant Twitter o Facebook, degut a que l’accés a Internet segueix totalment restringit. A més, tampoc podreu trucar als amics que tingueu a Corea del Nord, les trucades locals tampoc estan permeses.

Els interessats hauran de registrar el número IMEI del seu telèfon a la duana nord-coreana, i podran accedir a la SIM pel preu d’uns 50€, aproximadament. Això ja es quelcom millor que el sistema antic, en el que els turistes que visitaven el país es veien obligats a deixar el seu telèfon retingut a la duana fins que marxaven.

El tècnic assegura que aquesta notícia no té cap vincle amb el viatge que fa poc va realitzar Eric Schmidt (antic president i director general de Google) al país nord-coreà, sent el motiu les dures negociacions amb el govern de Pyongyang.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: