Els usuaris nord-americans es perdran la càmera de 41 Mpx.

Compartir

El PureView 808 de Nokia no estarà disponible a les botigues nord-americanes, d’acord amb la política de no llançar més terminals Symbian en aquest país que va anunciar la multinacional finlandesa.

El nou Nokia 808 PureView

El nou Nokia 808 PureView

Segons podem llegir en les especificacions del Nokia 808 PureView que es troben en el lloc web per a desenvolupadors del fabricant finlandès, la disponibilitat d’aquest aparell serà global (per a tots els països en els quals opera i ven la companyia) tret de l’amèrica del nord (Estats Units i Canadà). Els nord-americans es queden, doncs, sense una de les joies de la corona que Nokia va presentar en el recent Mobile World Congress.

Però com és això possible? i més tenint en compte que la companyia està intentant tornar a entrar amb força en el mercat nord-americà, el qual ha estat el primer en rebre el nou Lumia 900. La resposta és senzilla: no és menys cert que fa algun temps, la mateixa Nokia va anunciar que no comercialitzaria més terminals basats en Symbian en aquest mercat. I el 808 PureView és un terminal Symbian.

Així doncs, els consumidors nord-americans i canadencs, es perdran l’oportunitat de provar una càmera de 41 megapíxels… de moment.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: