Els vídeos a Facebook es reproduiran en preview sense so

Compartir

La mesura es començarà a experimentar en perfils individuals i pàgines de bandes musicals.

La coneguda xarxa social està començant a provar una nova forma de veure vídeos a les seves pàgines; si fins ara, aquests només es reproduïen quan l’usuari així ho indicava explícitament, ara els vídeos es reproduiran -sense àudio- de manera automàtica en carregar-se la pàgina que els conté. En fer clic sobre ells, es reproduiran amb àudio.

Facebook introdueix una prova pilot per reproduïr automàticament els vídeos en algunes de les seves pàgines

Facebook introdueix una prova pilot per reproduïr automàticament els vídeos en algunes de les seves pàgines

De moment, això es donarà en el feed de notícies recents amb continguts d’usuaris particulars i pàgines de grups musicals en les quals s’hi pengin vídeos. Els usuaris mòbils començaran a experimentar-ho en les properes setmanes.

Si el resultat de la prova pilot és ben rebut, és probable que aquesta s’estengui en el futur a tots els perfils i pàgines. Això pot plantejar un lleuger problema als usuaris mòbils, ja que la precàrrega d’un vídeo consumeix dades de la seva connexió.

Allò desitjable seria que, abans de que la mesura entri en vigor per a tothom de manera automàtica, els usuaris puguin disposar d’un element en la configuració que els permeti decidir si efectivament els vídeos es reprodueixen automàticament o no, especialment en el client mòbil.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: