Empresa catalana llença un crowdfunding per fabricar un carregador universal

Compartir

L’empresa barcelonina IDAPT ha iniciat un reeixit crowdfunding per produir el carregador Modulo que ha recaptat el 50% en menys de 8 hores, i que en un dia ja porta el 75%.

Modulo és el nom que la marca barcelonina IDAPT ha donat a la seva proposta de carregador universal per a qualsevol tipus de dispositiu que permet funcionalitats avançades com emprar dos o més carregadors conjuntament per augmentar la capacitat de càrrega.

Per materialitzar aquest projecte, IDAPT ha llançat una campanya al lloc web de crowdfunding Kickstarter, a la qual s’hi pot contribuir des d’1 dòlar. Aquesta campanya ha aconseguit un èxit fulgurant, havent arribat a cobrir la meitat dels 30.000 dòlars sol·licitats en menys de vuit hores després del seu llançament, i arribant al 75% dels fons requerits en menys d’un dia.

IDAPT ha estat reconeguda internacionalment, guanyant per exemple un guardó en l’edició del CES de Las Vegas d’aquest any, pels seus desenvolupaments en el camp dels carregadors, que constitueixen el seu principal producte a més d’oferir productes també en altres categories, com ara suports per a smartphones i tablets.

Modulo és un petit carregador de 2.100 mAh. de la mida d’una tarja de crèdit (encara que més gruixut, naturalment), amb port microUSB per carregar i un port USB al qual se li connecta un cable que és el que després permet carregar el dispositiu que es pretén.

A l’altre extrem d’aquest darrer cable ens hi podem trobar amb un port microUSB, un port Lightning (per als moderns iPhone), un microUSB 180 (per als dispositius Samsung com el Galaxy S4 o S5), o un port d’iPhone/iPad clàssic.

Això li permet al Modulo ser compatible amb més de 5.000 dispositius diferents que es troben al mercat, però no acaba aquí la seva flexibilitat.

Diversos Modulo poden ser apilats (tenen unes guies per mantenir-los junts) per carregar diversos dispositius simultàniament o per proporcionar més càrrega a un sol dispositiu, ja que quan els interconnectem, se sumen les capacitats dels Modulo apilats (fins a un màxim de 5 unitats).

Així, partint de tres Modulo de 2.100 mAh. cadascun, un cop apilats i interconnectats, tenim un sol carregador que pot oferir fins a 6.300 mAh. a un sol dispositiu, o la càrrega de fins a tres dispositius simultàniament, siguin aquests smartphones, tablets o d’un altre tipus.

Crowdfunding per a l’IDAPT Modulo

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: