En tres anys es vendran més tablets que PCs

Compartir

Els consumidors passaran de primar la potència dels dispositius a triar segons aquests s’adaptin a les seves necessitats.

iPads a una Apple Store

iPads a una Apple Store

Un estudi realitzat per NPD DisplaySearch sobre les futures tendències en el consum de dispositius electrònics revela un canvi de mentalitat en els consumidors, que estan començant a deixar de pensar en termes de quanta més potència, millor, per fer-ho en termes d’usabilitat, de que la màquina s’adapti a les seves necessitats.

Els tablet PC aniran guanyant mercat progressivament fins que en el 2016 sobrepassaran en vendes al tradicional format PC.

En aquesta darrera àrea, el format que s’imposarà serà el del portàtil ultrafi -com els ultrabooks d’Intel- que arribaran a copar un 25% de les vendes totals de PCs en el mateix any 2016.

NPD dóna molta importància a aquesta darrera dada, i fins i tot li ha dedicat un estudi exclusiu titulat Ultra-Slim PCs: The Notebook Market’s Response to Tablets*.

Fins ara, el principal fre per al format de PC ultraprim en el mercat han estat els alts preus, però NPD preveu que aquests aniran baixant gradualment, animant amb això les compres.

PCs ultrafins: la resposta del mercat dels notebooks als tablets

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: