Encadena sis monitors a un sol PC

Compartir

Els nous monitors Asus VW223B i VW202B permetran transmetre vídeo digital des del PC fins a a sis monitors LCD a través d’interfície USB 2.0, i tots dos estan disponibles a un preu de 249 i 219 euros respectivament, IVA inclòs. La tecnologia ASUS EzLink permet ampliar la visió i espai de pantalla a través de múltiples monitors, amb una qualitat només comparable amb la VGA. El VW223B integra un hub de 3 ports USB, que permet pràctiques connexions no només a més pantalles EzLink, sinó a més a altres dispositius USB.


Barcelona, 3 de juliol de 2008.- La transferència de senyal de vídeo digital des del PC a un o més monitors LCD serà ara més fàcil. Els nous models VW223B i VW202B, monitors LCD d’última generació, podran transferir la senyal de vídeo a través d’interfície USB 2.0, el que ofereix una gran flexibilitat per a aplicacions multi-pantalla. Tradicionalment, per a poder utilitzar la funció multi-monitor calia comptar amb un suport de targes gràfiques extres, conèixer en profunditat les instal·lacions i comptar amb molt de temps per fer-ho funcionar. Ara, Asus ho posa més fàcil perquè amb tan sols instal·lar el driver EzLink un cop, l’usuari pot expandir gairebé qualsevol PC amb les pantalles. A més, la tecnologia Asus EzLink utilitza l’interficie USB per ampliar la visió i l’espai de la pantalla, el que proporciona una qualitat d’imatge només comparable amb la de VGA. El contingut llavors es pot moure automàticament a la pantalla principal o a la d’un portàtil, si cal, quan el cable USB es desconnecta. Els monitors també tornen a les configuracions prèvies després de les reconexiones, rebaixant la complexitat que afegeix incloure diversos monitors.

A més, la tecnologia Asus EzLink permet encadenar fins a 6 monitors VW223B o VW202B amb un cable standard USB 2.0 a un sol PC o NB, incrementant l’espai de pantalla. Això és perfecte per als usuaris que necessiten una gran pantalla o espai d’escriptori, com executius de banca o finances, treballadors SOHO, blocaires professionals, i editors de música o vídeo. El VW223B també integra un hub de 3 ports USB, que permet connexions no només a més pantalles EzLink, sinó a més a altres dispositius USB, com pendrives o altres monitors.

Característiques millorades de vídeo per a una millor visió

L’Asus VW223B i VW202B amb tecnologia integrada EzLink i ASCR (Asus Smart Contrast Ratio) ajusta automàticament la luminància de la retroiluminació millorant el contingut de la imatge, i la ràtio de contrast a 3000:1. La funció de Control d’Aspecte permet als usuaris seleccionar el seu mode preferit de pantalla entre complet i 4:3 sense distorsió d’imatge. La tecnologia de vídeo intel·ligent Splendid™, que ofereix rendiment optimitzat de vídeo amb correccions de color, brillantor, contrast i nitidesa, a més disposa de 5 modes de preselecció de vídeo i 3 de tons de pell per a què s’ajusti a les preferències dels usuaris.

La pantalla Asus EzLink és una solució que incrementa la productivitat afegint pantalles addicionals sense necessitat d’una tarja gràfica extra, ni grans despeses d’ampliació o training tècnic addicional. Són ideals per usar en un ampli rang d’aplicacions comercials.

Guillem Alsina