Encetat el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya

Compartir

Països CatalansL’èxit de la convocatòria ha fet allargar quinze dies el període d’inscripció de blocs.

Redacció – Inicialment prevista per començar a principis de mes, la fase de votacions dels candidats als Premis Blocs Catalunya va començar aquest passat dimecres dia 17 de juny, després que l’èxit de la convocatòria (la segona d’aquests guardons) obligués a l’organització a allargar el període d’inscripcions per atendre a la gran massa de peticions.

La primera edició dels Premis va lliurar els seus guardons a l’Auditori de Girona. Enguany serà Vic la ciutat que aculli la cerimònia, i concretament es farà al Recinte Firal “El Sucre”, tot un referent de l’activitat firal al nostre País.

Des d’ara i fins al 10 de setembre es poden votar els diferents blocs presentats en vuit categories: blocs corporatius, personals, culturals, sobre educació, política, TIC (tecnològics), literatura (Premi Lletra) i formats audiovisuals.

www.imatica.org Països Catalans als Premis Blocs

Com l’any passat, la nostra publicació recolza aquesta iniciativa que potencia la presència de la nostra llengua a la Xarxa de xarxes, indispensable per a què el català (en els seus múltiples dialectes i variants) tingui una bona salut i es mantingui actiu en la nova centúria, sense caure en un estat de prostració que l’acabi convertint en una llengua morta.

És per això, que a més de fer-nos ressò de les novetats relatives a aquest certamen, també hi hem inscrit el nostre bloc, que podeu votar des d’ara mateix. El procediment és ben simple: només cal que entreu la vostra adreça de correu electrònic en el quadre de text habilitat i premeu el botó de vot. Seguidament, la pàgina dels Premis Blocs us informarà que us ha estat enviat un missatge de correu electrònic de confirmació a la casella que li heu indicat. És indispensable que accediu a la vostra bústia i feu clic amb el ratolí sobre l’enllaç inclòs en aquest missatge, amb el què ja haureu validat el vostre vot.

Us agraïm per endavant el vostre temps, no només a aquells que confieu en la nostra publicació i ens vulgueu votar, sinó a totes aquelles persones que prengueu part en aquest procés. I és que el bé general de la blocosfera catalana ens beneficia a tots i cadascun dels què en formem part, inclosos aquells qui dia rere dia fem possible www.imatica.org Països Catalans.

També volem fer pal·lesa la nostra decepció per la manca de blocs en Aranès*, i el desig que en properes edicions els guardons passessin a ser anomenats “Premis Blocs Països Catalans”, estenent la convocatòria a la Catalunya Nord, Ses Illes i el País Valencià. A fi de comptes, les nostres contrades estan agermanades per una llengua comuna i una cultura compartida, respectant-ne les diferències i peculiaritats de cadascuna.

* tot i que cal indicar que no hem fet un recompte exhaustiu dels prop de 600 blocs presentats en totes les categories

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)