Encetat el període de votacions per als Premis Blocs Catalunya

Compartir

CibersocietatRevelat per fi el nou sistema de votació, que ja no exigeix autentificació via correu electrònic, el que al mateix temps pot suposar més picaresca per escollir els blocs candidats.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Tal i com donàvem a conèixer en aquest mateix rotatiu fa uns quants dies, el passat dia 17 va començar el període de votacions per als Premis Blocs Catalunya en les diferents categories, que s’estendrà durant tot l’estiu fins al vinent 9 de setembre.

Amb aquesta obertura també s’ha revelat el nou sistema de votacions per a la fase prèvia que s’havia anunciat a la convocatòria dels Premis d’enguany. Si en les dues edicions precedents es necessitava disposar d’una adreça de correu electrònic per emetre un vot i verificar-ne la validesa, enguany es prescindeix d’aquest formalisme, podent votar directament tot fent clic en una icona de vot.

Aquest nou sistema facilita encara més la picaresca de votar vàries vegades per un mateix bloc. No és que amb anterioritat fos impossible, ja que només calia donar d’alta diverses adreces de correu electrònic, però aquest era un procés feixuc si es volia fer servir per emetre molts vots, doncs calia donar d’alta totes i cadascuna de les adreces de correu manualment. Amb el nou sistema és possible votar diverses vegades un o diversos blocs.

El nou sistema també puntua l’interès que desperten en els votants els articles publicats als blocs, mitjançant un sistema pel qual es pot indicar al sistema que "ens agrada" un determinat article. Cadascun dels vots a articles computa com 0,2 vots, donant una puntuació total que permetrà escollir, d’aquesta manera, les cinc publicacions que passaran a la final on el guanyador serà escollit per un jurat.

Voteu-nos

Com cada any, el nostre rotatiu en línia es presenta a aquesta edició dels Premis, pel que des d’aquest moment us demanem la vostra col·laboració, amics lectors, votant per la nostra candidatura aquí, quelcom que us agraïm ja des d’ara en endavant.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina