Ens n’anem de vacances!

Compartir

La calor i l’estiu conviden a un relax que, com cada any per aquestes mateixes dates, l’equip de redacció d’aquest rotatiu es pren.

Redacció – A partir d’avui mateix i fins al proper 30 d’agost, www.imatica.org entra en període vacacional, el què significa que no hi haurà noves actualitzacions de la web fins a aquesta data. Aquest període afecta tant a les actualitzacions del nostre lloc web com a la llista de distribució per correu.

Aquest ha estat un any més de consolidació del nostre projecte, del qual al febrer de l’any vinent se’n celebrarà el desè aniversari. Hem aconseguit incrementar la nostra presència en el mercat catalanoparlant, a més de convertir-nos en un important proveïdor de continguts per a altres llocs que també informen sobre noves tecnologies. En global, doncs, el resum és satisfactori i ens sentim orgullosos de la feina feta.

Durant aquests darrers mesos hem inaugurat el nostre espai en Twitter, la popular xarxa social de microblogging, que ens permet estar en contacte directe amb els nostres lectors que l’empren, permetent-los estar actualitzats al minut amb les nostres darreres novetats. Per a ells, aquest espai de temps també suposarà que el perfil de Twitter no s’actualitzi. Amb aquesta presència, consolidem l’aposta que vam fer per les xarxes socials quan a finals del 2008 vam inaugurar un perfil en Facebook, destinat a tenir un contacte més directe amb els nostres lectors.

Però malgrat tot, també tenim les nostres ombres, majoritàriament en projectes que no hem pogut tirar endavant per manca de temps o recursos.

Durant aquests dies de vacances, aprofitarem per a recarregar les piles i preparar-nos per a una nova tornada a la feina que suposarà, entre d’altres coses, la cobertura del SIMO Network, la fira madrilenya que torna “a la càrrega” després d’un any d’inactivitat.

Per a tots les nostres lectors que fan vacances en aquests mateixos dies, els desitgem que les passin el millor possible, per a aquells que ja les han fet, desitgem i esperem que els hagin anat bé, i per a aquells que encara les han de fer, els desitgem el millor per a elles.

Ens veiem al setembre!

L’equip de redacció de www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)