Ergo Gel, la nova aposta de Tucano per ventilar el portàtil

Compartir

El fabricant actualitza els seus suports de gel per tal de dotar-los d’un disseny ergonòmic.

Nota de premsa – Tucano, fabricant italià de maletins, accessoris i perifèrics per a portàtils, acaba de llançar uns suports fabricats amb un gel especial i que estan dissenyats per airejar el portàtil.

El seu nom és Ergo Gel, i són la continuació dels coneguts Freskogel del fabricant, una solució que Tucano va llançar al mercat per donar resposta a aquells usuaris que necessiten una solució econòmica, versàtil i original per evitar l’escalfament del seu portàtil, quelcom que s’esdevé tot sovint si s’empra d’una manera intensiva o no es compta amb un ventilador adequat.

Tucano Ergo Gel

Aquests suports per a notebooks i netbooks estan fabricats en un material anomenat Tecnhogel, un gel suau de poliuretà molt lleuger, però altament resistent. No inclou pegament ni és tòxic, i la seva formulació fa que no perdin les seves propietats amb el temps, de fet, ni es trenquen ni deformen encara que estiguin sotmesos a molta pressió.

Degut a la gran acollida amb què va comptar aquesta original solució, Tucano ha decidit continuar la seva aposta per aquesta mena de productes pioners i ha augmentat la família amb Ergo Gel, suports que mantenen les mateixes característiques que els seus antecessors, però afegint un disseny ergonòmic.

Així, ara els suports presenten dues mides, un de més alt que s’incorpora a la part posterior del portàtil i un altre més petit per a la part davantera. El que s’aconsegueix amb això és aixecar l’equip de la part posterior, a fi d’aconseguir una postura totalment ergonòmica que ajudi a l’usuari a treballar més còmodament.

Tucano Ergo Gel 

Els suports Ergo Gel s’adapten a qualsevol equip, tant MAC com PC, i permeten a l’usuari treure’ls i posar-los tants cops com sigui necessari, sense deixar cap residu ni marca en el portàtil o a la superfície on es recolza.

A més, en separar el portàtil de la taula o de la superfície on es recolza, es redueix en gran mesura el soroll de l’equip, ja que el ventilador no necessita funcionar a ple rendiment i el soroll no rebota amb la superfície.

Estan disponibles en sis colors: morat, verd, blau, blanc, taronja i groc.

PVP Ergo Gel: 9,20 € + IVA

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)