Eric Schmidt admet l’error de no haver entrat abans en el terreny social

Compartir

El que fou CEO de Google del 2001 fins al 2011 admet l’error de la companyia del cercador de no haver entrat abans en el mercat de les xarxes socials, i l’assumeix com a propi.

Eric Schmidt. Imatge oficial de Google

Eric Schmidt. Imatge oficial de Google

Schmidt, actualment president executiu de la companyia de Mountain View, ha reconegut l’error de càlcul de la companyia del cercador i l’ha assumit com a propi en unes declaracions realitzades durant una entrevista al rotatiu econòmic Bloomberg, de la qual se’n fa ressò la mateixa publicació en línia.

El qui fóra CEO de Google excusa el seu error de càlcul en el fet que la companyia estava en aquells dies involucrada en una gran quantitat d’iniciatives, fet que va impedir tenir el temps i la visió per avaluar el futur impacte de les xarxes socials.

Actualment, Google es troba lluitant de manera desigual amb Facebook, essent la companyia de Mark Zuckerberg la que ocupa el lloc més alt del podi de les xarxes socials fins al punt que fins i tot li ha arribat a disputar a la mateixa Google la posició de lloc web amb més quantitat de visites.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: