Es fan públiques les primeres oposicions a l’adquisició de Sun per Oracle

Compartir

Un grup d’accionistes de l’empresa adquirida ha interposat tres demandes diferents.

Oracle-Sun Microsystems

Redacció – Tot i que fou anunciada fa unes setmanes, l’operació d’adquisició de Sun Microsystems per part d’Oracle (valorada en 7.400 milions de Dòlars, uns 5.400 milions d’Euros) encara està pendent de superar diversos obstacles, entre els quals s’hi compta l’aprovació de les autoritats reguladores, tot i que és previsible que aquesta no serà gaire difícil i que en operar ambdues companyies en àmbits diferents del mercat, no hi haurà queixes per possible posició monopolística.

El principal inconvenient per a què l’operació tiri endavant ve d’un grup d’accionistes de Sun, que ha dirigit a la Securities and Exchange Commission (l’organisme dependent del govern federal dels Estats Units que regula i vigila el mercat de valors) tres queixes diferents sobre l’actuació de la direcció de la companyia adquirida.

Les queixes presentades tenen poques possibilitats de frenar l’operació, i en l’hipotètic cas que fossin considerades per l’autoritat pertinent, el més probable és que Oracle posi una oferta econòmica per a què aquestes demandes siguin “oblidades” pels què les van presentar.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)