Es frena el creixement de Chrome?

Compartir

Per tercer mes consecutiu, el browser de Google segueix amb els mateixos nombres. Ha tocat sostre?

Fa tres mesos que Chrome no es mou de les mateixes xifres, entre el 17 i el 18% del mercat, mentre que l’Internet Explorer baixa lleugerament, Firefox baixa notablement, Opera s’enfonsa, i Safari i el browser d’Android viuen moments d’esplendor.

En una lluita mediàticament dominada pels tres primers navegadors de la llista (IE, Firefox i Chrome), sorprèn que el navegador d’Apple hagi augmentat la seva quota de mercat gairebé tant com la que ha perdut Firefox, superant ja la barrera psicològica dels 10 punts percentuals, segons les estadístiques de Net Applications.

Tot i que des de molts sectors s’afirma que el navegador web de Google és el de més ràpid creixement i que aviat atraparà a l’IE de Microsoft si no ho ha fet ja (per a algunes estadístiques, si que ho ha fet), segons els números de Net Applications abans esmentats, la “guerra” en les primeres posicions es troba en un estat de tranquil·litat, amb els diferents contendents mantenint les seves posicions.

És possible que el navegador de Google hagi arribat a un límit d’usuaris que podia atraure actualment, i que necessiti un nou salt tecnològic i/o de màrqueting per continuar atraient als altres internautes per a què s’hi canviïn. És un joc en el qual no està sol, i els seus competidors juguen les mateixes cartes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: