Es van coneixent detalls del ProCatTic 2013

Compartir

Serà el 19 de juny, amb l’emplaçament encara per definir, i ja es coneixen els noms de tres dels ponents.

Una instantània de l'esdeveniment de l'any passat

Una instantània de l’esdeveniment de l’any passat

La segona edició de la trobada presencial dels professionals catalans de les TIC aplegats en el grup de LinkedIn ProCatTic va prenent forma; si fa uns dies en parlàvem al nostre rotatiu encara sense data fixada, ja tenim aquesta dada: serà el proper dimecres 19 de juny. El lloc i l’agenda encara resten per definir.

Sobre aquest darrer element, un apunt que ens arriba des de l’organització, i que és el nom de tres dels ponents. El primer d’ells és l’Oriol Bes, director de The Founder Institute, filial a Barcelona de l’acceleradora establerta a Silicon Valley (és una xarxa global de start-ups i mentors que ajuden a emprenedors a llançar noves companyies tecnològiques).

El segon serà Jonàs Sala, cofundador de la plataforma de micromecenatge Verkami, i el tercer serà Feargal Mac Conuladh, CEO de Now Computing, empresa amb seu a Barcelona creadora de StormFly, un dispositiu en forma de polsera que emmagatzema en el seu interior totes les capacitats d’un ordinador. La intervenció d’aquest darrer serà en anglès.

L’organització també vol aclarir a tots els possibles donants i mecenes el funcionament de la plataforma Verkami: no es realitza el cobrament fins que hagi finalitzat el període del Verkami (d’aquí a un mes), i no es cobra absolutament si el projecte no arriba a la barrera fixada por materialitzar-lo.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: