Esdeveniment de Nokia a Abu Dhabi

Compartir

El proper 22 d’octubre es celebrarà Abu Dhabi la Nokia World i, segons apunten els rumors, la subsidiària de Microsoft podria presentar diversos nous models terminals Lumia i Asha.

Imatge promocional del Nokia World

Imatge promocional del Nokia World

Nokia ha confirmat l’esdeveniment Nokia World per al proper 22 d’octubre a Abu Dhabi, una de les ciutats més importants dels Emirats. Segons es rumoreja, la finlandesa vol fer de l’esdeveniment quelcom molt gros,i podria presentar almenys dos dispositius nous, malgrat que hi ha rumors que parlen de fins a sis terminals.

Seguint amb els rumors, el primer d’aquests seria un phablet sota el nom de Lumia 1520 que portaria pantalla de 6 polzades full HD, un processador Qualcomm de quatre nuclis possiblement Snapdragon 800, una càmera posterior PureView de 20 megapíxels i connectivitat LTE, i l’esperat tablet de la companyia sota el nom clau de Sirius, encara que es podria acabar anomenant Lumia 2520

Aquesta tauleta tàctil comptaria amb una pantalla de 10.1 polzades amb resolució Full HD (1080×1920), un gruix de 0.89 mm, un pes de 590 grams i una càmera de 6.7 megapíxels amb lent Zeiss. Verizon en tindria la primícia als Estats Units en dos colors, negre i vermell, i el preu seria d’uns 500 dòlars.

Juntament amb el tablet podrien ser presentats tota mena d’accessoris com ara teclats, bateries extres, etc… i la data de disponibilitat a les botigues podria ser propera al mateix 22 d’octubre.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: