Estrenem nous comptes de Twitter!

Compartir

Un compte exclusivament per al seguiment d’esdeveniments en viu i en directe, i un altre en el qual recopilarem els vídeos de producció pròpia i aquells que trobem més interessants.

Seguint amb la nostra missió informativa, des d’El Mur Tecnològic hem obert dos nous canals de comunicació amb els nostres lectors i seguidors a través de la xarxa social de microblogging Twitter, amb objectius i funcions específiques per a cadascun d’ells.

El primer és @elmur_Live, un compte pensat i creat exclusivament per a la retransmissió d’esdeveniments en viu i en directe. El seu ús serà només per a les ocasions en què sigui necessari per a esdeveniments en els quals comptem amb presència directa dels nostres reporters, tasca en la qual s’alternarà amb el nostre compte principal, @elmurtecnologic.

Aquest compte l’estrenarem en el proper Mobile World Congress, ja que des del nostre rotatiu hem vist la necessitat de disposar d’un vehicle que ens permeti retransmetre diversos actes dins del mateix esdeveniment simultàniament però diferenciant per a què els nostres lectors puguin seguir aquell que més els interessi.

També, i des d’ara mateix, posem a disposició dels nostres lectors @elmur_TV, compte de Twitter íntegrament dedicat a la promoció dels nostres vídeos de producció pròpia i també a oferir als lectors els vídeos més interessants de producció externa.

Amb aquests comptes, completem la nostra aposta per Twitter com un mitjà ràpid i eficaç d’estar en contacte constant amb els nostres lectors i seguidors.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: