Europa organitza un dels concursos d’apps més grans

Compartir

Fins a 400.000 € en premis en un concurs de creació de programari en el qual col·labora Campus Party i per a concórrer al qual cal utilitzar les eines promogudes per la mateixa Unió Europea.

L’Europa comunitària es vol postular com a primer dinamitzador mundial en el sector tecnològic, pel que està promovent la investigació en noves formes de comunicació i estàndards (com la cinquena generació per a la connectivitat mòbil), o les solucions per dotar de ‘intel·ligència’ a les ciutats, en el marc del que s’anomena Smart Cities.

Entre les iniciatives que ha pres per ocupar aquest lloc líder, ens trobem amb el concurs Fi-Ware per a la creació d’apps en les temàtiques de ciutats intel·ligents i negocis intel·ligents. La condició per a la creació d’aquestes apps és que emprin les llibreries i recursos proporcionats per la mateixa organització.

El termini d’inscripció està obert i acaba el proper divendres dia 20 de desembre, i hi poden concórrer tant desenvolupadors individuals com empreses o particulars, l’únic que es necessita són ganes de participar i els coneixements tècnics necessaris.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: