Evernote canvia totes les contrasenyes per seguretat

Compartir

Els servidors del conegut servei d’organitzador personal van patir un intent d’intrusió que es va saldar, segons afirma la companyia, sense haver compromès les dades privades dels usuaris.

Evernote, conegut sistema que facilita l’organització personal per mitjà de notes tipus “post-it” que es poden consultar des d’unes quantes plataformes, informa través del seu blog d’un intent d’intrusió que ha patit en els seus servidors.

Segons els responsables de l’empresa, aquest ha acabat només amb la filtració de les adreces de correu electrònic dels usuaris, però que cap dada privada d’aquests ha arribat a ser accedit pels atacants.

Tot i això, les contrasenyes dels usuaris han estat alterades per la mateixa companyia, i aquests han de seguir un procediment per accedir al seu compte, procediment que es pot dur a terme a través de la web i que obliga al canvi de la clau d’accés.

L’empresa no avisa de les futures possibilitats de trampes que emprin tècniques d’enginyeria social via correu electrònic. Amb el llistat d’adreces de correu, els assaltants podrien enviar missatges als usuaris fent-se passar pels administradors, i sol·licitant en ells que s’accedeixi a una adreça web (URL) aparentment correcta per tal de realitzar algun tipus de gestió.

Així doncs, i des d’estes ratlles, volem afegir al missatge tranquil·litzador d’Evernote que vagin amb compte amb els missatges de correu electrònic que en el futur els puguin arribar des d’aquest servei.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: