Ex-CEO de Palm Jon Rubinstein critica a HP

Compartir

En una entrevista ataca durament a la multinacional nord-americana, que va adquirir la companyia fabricant de les cèlebres PDAs en el 2010.

Jon Rubinstein, a l'esquerra. Imatge de Global X a Flickr sota llicència Creative Commons

Jon Rubinstein, a l’esquerra. Imatge de Global X a Flickr sota llicència Creative Commons

Jon Rubinstein, qui fou CEO de Palm abans que HP la comprés, va concedir una entrevista al lloc web FierceWireless en la qual va fer unes declaracions molt dures contra HP.

Segons Rubinstein, HP no va deixar que Palm es desenvolupés i que la venda de Palm a HP va ser un malbaratament. Si actualment Palm estigués activa, no vendria el sistema WebOS, va dir Rubinstein: “no és quelcom que jo pogués decidir perquè finalment és una decisió dels accionistes, però si hagués sabut que ells simplement tancarien tot i que mai li donarien l’oportunitat de florir, quin hagués estat el punt de vendre la companyia?

Seguint amb les dures critiques, Rubinstein va afirmar que WebOS era pioner en moltes coses que els sistemes actuals com Android o iOS incorporen “si mires les notificacions de l’OS X, llueixen tal com en WebOS també. Vam fer moltes coses que van ser realment innovadores. Òbviament, la gestió multitasca, notificacions, la sinergia entre dispositius, com gestionàvem informació en targes… Hi ha una gran quantitat de coses que vam fer que van ser adoptades per Microsoft, Apple i Android. Ningú ho va implementar com nosaltres ho vam fer, però clarament van en aquesta direcció”.

Actualment, Jon Rubinstein divideix la seva vida laboral entre Amazon i Qualcomm.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: