Exclusiva: Yoigo no vol Joyn de moment

Compartir

Ahir vam assistir a la roda de premsa de Yoigo durant el Mobile World Congress i hem tingut l’oportunitat de parlar amb Johan Andsjö, CEO de la companyia.

Després de la roda de premsa de Yoigo avui al restaurant Mordisco, Barcelona, el CEO de l’operadora s’ha apropat a cada grup que hi havia a la sala. Johan Andsjö , CEO de Yoigo, que havia presentat la campanya 2012 de la seva operadora ha deixat perles durant aquest acte en relació a la seva competència directa, Movistar, Vodafone i Orange.

Imàtica.org- Moltes gràcies per l’invitació a la roda de premsa i comencem, Quins terminals tindrà en exclusiva Yoigo?

Johan Andsjö – No ho sé, segurament tindrem terminals d’alta gamma, per satisfer la gran majoria de clients, però aixó s’està negociant encara.

Imàtica.org– El gegant LG ens va comentar el pla renovat no funciona tal i com s’esperaven ells i les operadores, és veritat?

Johan Andsjö – No sé quins plans i pressupostos tenien ells, nosaltres estem molt contents.

Imàtica.org – Ens podries dir si després de comentar-te que LG confirma l’arribada d’LTE cap al 2015 a Espanya si Yoigo té alguna cosa preparada?

Johan Andsjö – No podem parlar sobre això encara, és un tema tancat i de moment estem treballant en ell.

Imàtica.org – Era necessari llançar la campanya o promoció de VoiP?

Johan Andsjö – Si, el mercat cada dia està més en zones wifi i surt i torna entrar. Nosaltres volem facilitar que no perdi la connexió si té l’oportunitat de fer la trucada dins d’aquest servei.

Imàtica.org – Joyn, el nou servei de missatgeria ha estat presentat per Vodafone. Yoigo hi serà també?

Johan Andsjö – Nosaltres de moment no volem saber res de Joyn, és un servei que no comporta res de nou al mercat i és dificil lluitar contra un servei com Whatsapp que ja està establert i té molts clients.

Moltissimes gràcies a Johan Andsjö i Yoigo per tot el dia d’avui.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: