Èxit de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya

Compartir

CibersocietatLa cerimònia de lliurament dels guardons, enguany celebrada a Mataró, fou tot un èxit de públic. El guanyador en l’apartat de noves tecnologies (en el qual aquesta publicació ha arribat a la final) ha estat el bloc de l’Espai Internet de TV3.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – El passat divendres dia 1 d’octubre es van lliurar a l’auditori del Tecnocampus Mataró-Maresme els guardons corresponents a la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, una convocatòria consolidada en el panorama internauta català.

Conduïda pel periodista i escriptor Martí Gironell, la vetllada comptà amb la presència destacada del molt honorable president del Parlament de Catalunya, Sr. Ernest Benach, que va lliurar un dels guardons i va dirigir unes paraules a un auditori curull que va acollir no només als guanyadors, si no també a finalistes, familiars, amics i blocaires procedents de tot el país.

www.imatica.org Països Catalans figurava entre els candidats a endur-se el guardó en l’apartat de Noves Tecnologies que, finalment, va anar a raure a l’Espai Internet de TV3. En total, més de 600 blocs inscrits han competit en les 10 categories, havent de passar una primera fase de votacions populars i una altra d’elecció per part d’un jurat.

A més dels guardonats en les 10 categories especificades, també fou lliurat un premi especial STIC, escollit per l’organització i no pel mateix jurat que havia votat els guanyadors en les 10 categories reglades. Aquest premi especial fou compartit per tres iniciatives relacionades amb la xarxa social de microblogging Twitter: el hashtag (etiqueta) #neucat, proposada per Miquel Pellicer durant la nevada del 8 de març, el projecte d’informació ciutadana sobre la xarxa de Rodalies, Rodalia.info, i el programa Vist i no vist, de Valentí Sanjuan.

En resum, doncs, un nou èxit per a STIC.cat, l’associació que reuneix als blocaires catalans, i per a aquesta convocatòria que any rere any ha anat creixent. Ens veiem a la propera edició!

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina