Èxit sense precedents en el crowdfunding de la catalana IDAPT

Compartir

Quan falten encara més de 20 dies per acabar la campanya de finançament, aquesta no només ha aconseguit el seu objectiu, sinó que ha recaptat més del doble.

A les oficines d’IDAPT a Barcelona poden no només descansar tranquils després d’haver aconseguit superar amb facilitat la xifra mínima per al crowdfunding que havien creat per finançar el seu carregador universal per a dispositius mòbils anomenat Modulo, sinó que, a més, poden estar més que satisfets amb ell: a falta de 23 dies per acabar, ja porten recaptat més del doble de que van sol·licitar.

30.000 dòlars era la quantitat que havien fixat per produir el carregador però, a més, també s’havien fixat una sèrie de fites més: si arribaven als 60.000, podien fabricar un adaptador per carregar Modulo de manera inalàmbrica i, al mateix temps, carregar també sense fils els dispositius. Als 70.000, un adaptador que facilita a Modulo carregar dos dispositius simultàniament, i així amb altres objectius.

En el moment d’escriure aquestes ratlles, els dos objectius explicats s’han complert, i IDAPT va camí dels 80.000 dòlars, amb els quals podria construir també un adaptador que, mitjançant una manivela, recarregui el Modulo. D’aquesta manera podríem recarregar el nostre smartphone o tablet sense necessitat de tenir cap endoll a mà.

Al crowdfunding encara li queden 23 dies, de manera que és d’esperar que pugui complir amb totes les fites fixades i arribar als 100.000 dòlars de recaptació, el que permetrà construir l’adaptador amb placa solar per recarregar Modulo mitjançant l’energia del sol.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: