Facebook abandona el suport a Internet Explorer 7

Compartir

Facebook ha decidit abandonar el suport a Internet Explorer 7. L’equip de desenvolupament ha decidit fer incompatible la versió del navegador amb la seva xarxa social.

Facebook abandona per complet el suport per a Internet Explorer 7. L’equip de desenvolupament de la xarxa social no es preocuparà en un futur si el seu servei és compatible amb la versió del navegador de Microsoft ja que està superada per versions més modernes del navegador de la casa de Microsoft.

L’empresa de la xarxa social ha fet que així sigui i el nou perfil de Facebook, timeline, no serà accessible des de l’Internet Explorer 7. No és la primera vegada que Facebook fa un moviment així amb els navegadors, només cal recordar com va acabar amb Internet Explorer 6.

Encara que a més d’un li sembli una veritable “broma”, la quota del navegador actualment és de 4,8% amb molta diferència amb els altres navegadors és miníma. Facebook fa així que els navegadors s’actualitzin per a poder donar servei a tot els que ells ofereixen.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: