Facebook adquireix Monoidics

Compartir

La companyia adquirida ha desenvolupat un programari que detecta errors de programació i, per tant, elimina bugs de les aplicacions.

L'equip de Monoidics. Imatge gentilesa de l'empresa

L’equip de Monoidics. Imatge gentilesa de l’empresa

Facebook es fa amb una startup del Regne Unit, Monoidics. Aquesta empresa va néixer amb l’objectiu de crear una eina de verificació i anàlisi de codi font, i s’especialitza en la detecció d’errors de codificació. Entre els seus partners, grans noms de la talla d’Airbus (sector aeronàutic), ARM (microxips), o el Lawrence Livermore National Laboratory (prestigiosa institució científica nord-americana amb destacats treballs en el camp nuclear).

L’adquisició de Monoidics permetrà a Facebook fer-se amb un potent i contrastat programari de detecció i correcció d’errors de programació, que es podria emprar per a millorar la seguretat tant de les seves apps mòbils com del seu servei web.

No és que la xarxa social de Mark Zuckerberg hagi estat molt criticada públicament pel que fa a la seguretat dels seus sistemes, almenys no més que altres companyies, cosa que hem de dissociar de les crítiques per la manca de privacitat per als seus usuaris, quelcom pel que si que ha rebut crítiques en abundància la multinacional nord-americana.

Com ja ve sent habitual, l’import de la compra no ha estat fet públic. Monoidics fou fundada el 2009 a Londres per Cristiano Calcagno i Dino Distefano.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: