Facebook adquireix programari de comunicacions

Compartir

La companyia de Mark Zuckerberg no ha indicat per a què podria voler el know-how de Branch, tot i que podem especular amb un programari/servei de comunicació que faciliti encara més el contacte entre internautes i marques.

Josh Miller, cofundador de Branch Media, ha donat a conèixer l’adquisició d’aquesta per part de Facebook a través del seu compte a la mateixa xarxa social de Mark Zuckerberg.

Branch Media és una petita empresa amb seu a Nova York dedicada a les aplicacions de comunicació que posseeix actualment dos productes: Branch i Potluck, ambdós dedicats a facilitar la comunicació entre usuaris i marques comercials.

Es desconeix la motivació que ha impulsat Facebook a adquirir aquesta empresa, ni quins productes concrets tindria la multinacional de la xarxa social en ment per a un futur que poguessin necessitar el concurs del personal de Branch, tot i Miller en el seu post a Facebook afirma que el missatge des de la direcció de la xarxa social ha estat el de continuar desenvolupant les seves solucions “a una escala Facebook”.

Com a programari de comunicacions, Facebook tot just disposa del seu Messenger per a dispositius mòbils. L’adquisició de Branch, empresa especialitzada en connectar les marques amb el seu públic, podria respondre a la voluntat de disposar d’un homòleg al Hangouts de Google o al Skype de Microsoft però més centrat en connectar els internautes amb les marques i iniciatives que tenen presència a la xarxa social que als internautes entre ells.

Això quadraria amb l’estratègia comercial de Facebook, que tendeix a buscar l’engadgement dels seus usuaris amb les grans marques comercials i les petites iniciatives amb presència a la xarxa social a través de pàgines, anuncis i apps.

Miller també ha afirmat que les solucions de Branch continuaran essent accessibles des de fora de Facebook.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: