Facebook adquireix Spool

Compartir

La xarxa social es fa amb els serveis d’una tecnologia per a marcadors socials en dispositius mòbils.

Sembla que la companyia de Mark Zuckerberg continua obstinada amb ensenyar múscul en l’àmbit dels telèfons intel·ligents, en el qual no té encara monetitzats als seus usuaris d’una manera satisfactòria per als inversors i especuladors en borsa. És per això que s’ha fet amb Spool, una companyia que disposa d’eines per facilitar el consum de continguts en dispositius mòbils.

Creada en el 2010 per Avichal Garg i Curtis Spencer, Spool és un servei que permet als usuaris consumir d’una manera senzill contingut des dels seus dispositius mòbils. Aquesta companyia ha desenvolupat una sofisticada tecnologia que millora l’experiència en el consum de continguts des de smartphones i tablets.

Facebook pretén introduir aquesta tecnologia en les seves aplicacions mòbils, criticades per molts usuaris per lentitud i baix rendiment.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: