Facebook arriba als 100 milions d’usuaris de la seva app mòbil accessible a tothom

Compartir

Facebook For Every Phone, l’app de la xarxa social per facilitar l’accés des de terminals que no són smartphones, arriba a un 9% del total d’usuaris.

 

Captura de pantalla de Facebook for Every Phone

Captura de pantalla de Facebook for Every Phone

Segons ha informat Facebook, l’accés dels usuaris a través de l’aplicació bàsica Facebook For Every Phone (Facebook per a qualsevol telèfon) ha arribat a una quota de 100 milions d’usuaris accedint a través d’aquesta, el que representa un 9% dels aproximadament 1.100 milions d’usuaris que té la xarxa social globalment.

Facebook For Every Phone és una senzilla app que permet als feature phones (telèfons que no disposen de la potència d’un smartphone ni ofereixen les seves funcionalitats) connectar-se a la xarxa social creada per Mark Zuckerberg i accedir als seus principals recursos com són les fotografies, consultar els missatges o veure les últimes notícies.

Aquesta app s’utilitza sobretot en mercats en via de desenvolupament com els del continent africà i bona part de l’asiàtic, en els quals només uns pocs es poden permetre el posseir un smartphone.

El futur de Facebook passa per fer un bon paper en l’àmbit de la mobilitat, i la present estadística ha de ser presa en la seva justa mesura pels accionistes i inversors, malgrat que de moment la cotització borsària de l’empresa no sembla haver notat cap efecte en absolut.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: