Facebook confirma els vídeos per a anunciants en el Timeline

Compartir

Els nous anuncis en vídeo es començaran a reproduir automàticament però sense so.

Facebook ha confirmat que aquesta mateixa setmana comença a emetre anuncis en format de vídeo al Timeline dels seus usuaris, de moment per a un reduït nombre d’aquests a mode de prova. El primer anunci que s’emetrà serà el del film “Divergent” del director Neil Burger i que compta amb Kate Winslet entre els seus d’actors.

La forma en què aquests vídeos es reproduiran serà automàticament quan estiguin en pantalla, però sense so. El so s’activarà si es fa clic sobre el vídeo o es reprodueix a pantalla completa. En finalitzar la reproducció, dos nous vídeos apareixeran tot seguit, donant lloc al què Facebook ha definit com a “descobriment de nou contingut“.

En els dispositius mòbils, es descarregarà el contingut íntegre del vídeo abans de començar la seva reproducció només en el moment en què el telèfon intel·ligent o tablet estigui connectat a Internet mitjançant Wi-Fi, per no consumir del nostre pla de dades.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: