Facebook es recupera a la borsa

Compartir

La companyia de Mark Zuckerberg deixa enrere de moment l’època de caiguda i remunta lentament malgrat que sense arribar encara al seu preu inicial de sortida.

Facebook

Facebook

Ja fa dies que en els mitjans no es parla del fracàs estrepitós de la sortida a borsa de Facebook; ja no és notícia, però la vida (i amb ella, els negocis) segueix el seu curs natural, i amb ells l’esdevenir de l’empresa darrere de la famosa xarxa social.

Un cop superada la desfeta inicial, per la qual la companyia de Mark Zuckerberg va arribar a cotitzar a menys del 70% del preu original en la seva sortida a borsa (25,87 dòlars), i des del dia 13 de juny, la cotització va a l’alça de forma moderada, superant en el moment d’escriure aquestes ratlles els 32 dòlars.

Les últimes adquisicions, com la de Face.com, semblen haver tranquil·litzat els inversors, malgrat que cal esperar un temps prudencial per jutjar si això pot ser passatger, si la pujada serà sostinguda en el temps amb el que acabarem superant el preu de sortida, o si tornarà a enfonsar-se tot just quan sorgeixi alguna mala notícia per a la xarxa social o algun rumor fundat o infundat que li pugui ser perjudicial.

En aquest sentit, tindran molta importància els propers resultats econòmics que doni a conèixer l’empresa, així com les estadístiques d’usuaris, especialment sobre aquells que empren la xarxa social des dels seus terminals mòbils.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: