Facebook i HTC congelen el desplegament internacional de l’HTC First

Compartir

La xarxa social estaria realitzant canvis en el seu Facebook Home (la interfície d’usuari assentada sobre Android que equipa el terminal d’HTC) per a fer-lo més atractiu als consumidors, la qual cosa ha portat a un retard en la seva sortida al mercat al Regne Unit, primer país en el qual s’anava a vendre a Europa.

Facebook Home

Molt s’ha dit sobre Facebook Home, el ‘pegat’ per a Android que converteix un terminal amb aquest sistema operatiu de Google en tot un ‘Facebook Phone’ a falta de què existeixi realment un terminal signat amb programari propi de la xarxa social de Mark Zuckerberg.

El primer telèfon amb aquest programari muntat per defecte, l’HTC First, va ser llançat ja fa uns mesos als Estats Units amb un pobre resultat que ha dut l’operadora AT&T (que ven l’aparell) abaixar el seu preu dels 99 dòlars als 0,99 , i havia de sortir aviat al Regne Unit, però aquesta sortida al mercat ha estat postergada sine die fins que Facebook Home sigui millorada i adaptada als gustos dels consumidors pels nois de Mark Zuckerberg.

Així ho han confirmat a aquest rotatiu representants d’EE, l’operadora joint-venture entre Deutsche Telekom i France Télécom, que és l’encarregada del seu llançament en el mercat britànic.

En la seva resposta a les nostres preguntes, un representant de l’empresa ens ha indicat que “Seguint el feedback proporcionat pels clients, Facebook ha decidit centrar-se en afegir noves personalitzacions i funcionalitats a Facebook Home al llarg dels mesos vinents. Mentre estan treballant per millorar l’experiència de Facebook Home, ens han recomanat retardar el llançament de l’HTC First al Regne Unit”.

Així doncs, l’HTC First no veurà encara la llum en la seva estrena europea, i l’espasa de Dàmocles segueix penjant sobre el seu cap. Mentre, Facebook Home continua rebent males crítiques al Google Play.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: