Facebook llança una versió dels Worms

Compartir

Els històrics cucs rebels arriben a la xarxa social.

Team 17 ha anunciat el llançament d’una versió de Worms per a Facebook, un històric videojoc que permet a la xarxa social augmentar el ventall de jocs que posa a disposició dels seus usuaris.

En aquesta versió de Worms podrem reptar els nostres amics o enfrontar-nos a un oponent aleatori de qualsevol lloc del món. També es mantindran els torns i disposarem de nova armes.

Per als nous jugadors de Worms, s’ha llançat un tutorial per aprendre a jugar. També podrem personalitzar els nostres cucs amb 40 barrets diferents que podrem exhibir en els dos mapes disponibles (Hawaii i Edat Mitjana), i disposarem de recompenses setmanals i marcadors online. Tot això per als ‘jugons’ més recalcitrants.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: