Facebook podria incloure anuncis en vídeo en el Timeline

Compartir

L’anunci podria ser realitzat avui mateix, segons revela el Wall Street Journal.

La companyia de Mark Zuckerberg continua buscant formes de monetitzar el seu servei online a través de publicitat, i la propera podria ser molt probablement els anuncis en vídeo en el Timeline dels usuaris, segons revela el Wall Street Journal.

El rotatiu nord-americà indica que l’anunci oficial per part de Facebook es podria produir avui mateix, ja que els espais publicitaris començarien a ser venuts a finals d’aquesta mateixa setmana. El Journal cita fonts anònimes properes a l’empresa.

Els nous anuncis en vídeo serien inserits en el Timeline dels usuaris, tant d’aquells que es connecten des d’un navegador de sobretaula, fins a aquells que ho fan des d’un dispositiu mòbil, i es reproduirien automàticament (autoplay). Es desconeix la seva durada, encara que podria ser variable.

El vídeo és un contingut de gran èxit a la Xarxa, ja sigui en plataformes dedicades (YouTube) com en xarxes socials o altres plataformes que empren aquest format com a suport.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: