Facebook presenta uns bons resultats trimestrals

Compartir

La companyia de Mark Zuckerberg demostra estar encertant amb la seva estratègia en els dispositius mòbils, fet que probablement donarà una empenta a la seva cotització en el NASDAQ.

Facebook va presentar dijous passat dia 30 de gener els resultats financers per al darrer trimestre del 2012 i de tot l’any que acabem de deixar enrere. La companyia ha obtingut, al llarg de l’any passat, un 37% més d’ingressos respecte al 2011.

Tot i això, a l’empresa li ha quedat menys marge de benefici, probablement degut a les adquisicions realitzades durant l’any, però tot i això, accionistes i inversors tenen marge per a un moment d’optimisme sobre el futur.

Precisament tenint en compte aquest futur i el que es diu sobre la importància que l’accés des de dispositius mòbils suposarà en ell per a la popular xarxa social, Facebook té bones notícies: del total d’ingressos, passa d’un 14% d’aquests a causa de la publicitat en les plataformes mòbils, a un 23%.

Aquesta dada recolza l’estratègia seguida per la companyia de Mark Zuckerberg, les històries esponsoritzades al principi de la cronologia en dispositius mòbils i els anuncis per a la instal·lació d’apps.

Tot i que és previsible que aquests resultats influeixin positivament en la cotització borsària de Facebook, de moment els inversors del NASDAQ no han reaccionat; les accions de la companyia van començar la jornada d’ahir per sota del valor de tancament del dia 30, encara que al llarg de la jornada van remuntar fins tornar a la posició inicial.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: