Facebook promou el seu ‘check-in’ als Estats Units

Compartir

Aliada amb Cisco, regala Wi-Fi a establiments públics a qui empri el seu sistema de check-in per anunciar al món que es troba allà, buscant guanyar terreny a Foursquare.

El programa desenvolupat conjuntament per ambdues companyies rep el nom de CMX for Facebook, i s’ha estat provant en alguns locals dels Estats Units des del gener de l’any passat per a avaluar-ne els resultats, segons informa AdWeek.

La idea és molt senzilla: connectar-se a un punt de accés subministrat per Cisco, fer check-in al local i, a partir d’aquest moment, poder gaudir de connexió a Internet per Wi-Fi.

Per la part del negoci, aquest necessita disposar d’una pàgina per fans a Facebook, posar-se en contacte amb la companyia de la xarxa social per mail, i rebrà un router Cisco especial per a aquesta tasca.

De moment, aquest servei es troba en marxa als Estats Units, però en ser tant Facebook com Cisco empreses de dimensió mundial amb presència en un bon nombre de països, i el d’Internet és un mercat global, no seria d’estranyar que futurament també veiéssim aquest programa en altres països i continents.

Per a Facebook els avantatges del nou sistema s’han demostrat durant les proves pilot: millora la geolocalització i, amb això, augmenta la publicitat servida i aquesta s’enfoca encara més a ofertes locals (fins i tot del mateix establiment).

També podria provocar un augment en el nombre de “m’agrada” a les pàgines de la xarxa social dels establiments que ofereixen el servei, amb la qual cosa l’activitat global a Facebook també augmenta, i això és una cosa que li interessa molt a la companyia de Mark Zuckerberg.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: