Facebook reuneix tots els antivirus per a la seva xarxa social

Compartir

La xarxa social de Mark Zuckerberg anuncia un acord amb les grans companyies de serveis de seguretat online i crea Antivirus Marketplace.

La xarxes socials són un formiguer de virus i spam, i Facebook sap molt bé el que és, ja que diàriament s’envien enllaços on es comparteixen i es dirigeixen els usuaris a llocs de ‘phishing’ o bé a contenidors carregats de malware. Per aquest motiu, els nois de Mark Zuckerberg han decidit associar-se amb les principals proveïdors de programari de seguretat com Microsoft, TrendMicro, McAfee, Sophos i Symantec.

El projecte es diu Antivirus Marketplace i donarà: consells als usuaris, informació sobre les amenaces actuals, guia de seguretat i descàrregues d’antivirus complets amb llicències de 6 mesos completament gratuïtes.

D’aquesta manera, Facebook dóna més seguretat als seus usuaris a la xarxa social davant les amenaces d’spam o malware.

L'Antivirus Marketplace de Facebook

L'Antivirus Marketplace de Facebook

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: