Facebook segueix a la baixa en el Nasdaq

Compartir

La cotització borsària de la companyia de Mark Zuckerberg torna a baixar després d’una tímida pujada.

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

Continua la polèmica baixada de les accions de Facebook en el Nasdaq, el parquet de borsa especialitzat en companyies tecnològiques.

Les accions de Facebook van sortir a la venda a un preu de 38 dòlars per unitat, i s’esperava un comportament immediatament a l’alça, és a dir, que els inversors podrien revendre-les amb algun guany. Però tot i això, i a despit de com n’és de prometedora l’empresa, la cotització d’aquestes accions va començar immediatament a anar a la baixa fins caure prop dels 30 dòlars.

Després d’una lleugera recuperació a l’alça a finals de la setmana passada que va acostar el preu de les accions als 32 dòlars, i malgrat els rumors que apunten a una futura adquisició d’Opera(companyia noruega fabricant del navegador web homònim) i a la compra ja materialitzada d’Instagram, tot això no ha evitat que torni a caure la cotització fins fregar els 28 dòlars.

Moltes veus ja han posat en dubte les formes i la valoració amb què la companyia de Mark Zuckerberg va sortir a la borsa, titllant el seu preu d’artificialment enlairat pels bancs i agents que van apadrinar l’operació.

El futur de la seva cotització a la borsa no ha afectat de moment el treball diari i els projectes de la xarxa social, ni sembla que vagi a afectar-los a curt i mitjà termini, malgrat que a llarg termini -i si continua la tendència a la baixa- és impossible vaticinar com podria resultar afectada Facebook.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: